γνωριμία ραντεβού

Πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να μιλάς στο πρώτο ραντεβού

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 201723:35Voltsek

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό επειδή είναι η στιγμή που ο άλλος θα αρχίσει να σε γνωρίζει και θα σχηματίσει μία άποψη για σένα, είτε θετική είτε αρνητική. Στο χέρι σου είναι. Για να αποφύγεις την απόρριψη, διάβασε παρακάτω τα θέματα συζήτησης που θα πρέπει να αποφύγεις.

Μην είσαι εγωκεντρικός. Ίσως να είσαι ένας πραγματικά ενδιαφέρων τύπος αλλά δεν χρειάζεται να μιλάς συνέχεια για σένα και τα κατορθώματα σου. Ο λόγος που βγήκες ραντεβού είναι να γνωρίσεις το άτομο που έχεις απέναντι σου, όχι να εκθειάσεις τον εαυτό σου. Να δίνεις στον άλλον χρόνο να μιλήσει και να ρωτάς πράγματα για να δείξεις ότι θέλεις να τον μάθεις καλύτερα.

Μην κάνεις σαν σεξομανής. Το σεξ είναι υπέροχο. Αλλά το να μιλάς συνέχεια για το σεξ, με πόσους έχεις κάνει σεξ, τεχνικές στο σεξ κλπ, μπορεί να σε κάνει να φανείς ρηχός και ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για σοβαρή σχέση αλλά για μία αρπαχτή. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά.

Απέφυγε το δράμα. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μας και υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να μην είχαν συμβεί. Καταστάσεις με πρώην και άσχημους χωρισμούς, πονεμένες ιστορίες coming out κλπ, καλό είναι να αποφεύγονται στο πρώτο ραντεβού. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, όχι να σας πιάσει κατάθλιψη. Θα έχετε την ευκαιρία στο μέλλον να μοιραστείτε τα πάντα.

Μην είσαι πολύ αποκαλυπτικός. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην αποκαλύπτεις τα πάντα για σένα. Η μαγεία σε μία νέα σχέση είναι να μαθαίνεις σιγά σιγά τον άλλον, αυτό κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό.

Μην είσαι αρνητικός. Προσπάθησε να μιλάς για ευχάριστα θέματα. Ακόμα και αν έχετε κοινό μία δύσκολη κατάσταση που έχετε βιώσει, μην βασίζεσαι σε αυτό για να δημιουργήσεις ένα δέσιμο. Αν επικεντρώνεσαι στα αρνητικά και παραπονιέσαι συνέχεια, θα μοιάζεις με γκρινιάρη γέρο.

Πρόσεχε τι λες. Το χιούμορ είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στο φλερτ. Μερικές φορές όμως δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Σκέψου πριν αρχίσεις να μιλάς για αστείες ιστορίες του παρελθόντος, οι οποίες μπορεί τελικά να δημιουργήσουν μία αρνητική εικόνα για σένα. Όπως π.χ. τότε που μέθυσες και έκανες ακροβατικά στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρεις πως μπορεί να λάβει ο άλλος κάτι τέτοιο.

Κράτα τη λίστα σου κρυφή. Αν δεν κατάλαβες, εννοώ τη λίστα που έχεις στο μυαλό σου με πράγματα που δεν σου αρέσουν στον άλλον. "Να μην καπνίζει, να μην ακούει λαϊκά, να μην είναι χορτοφάγος" κλπ. Είναι καλό να ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι, αλλά μπορεί να φανεί ότι είσαι υπερβολικά απαιτητικός. Εξάλλου, μπορεί να υπάρχει τόσο δυνατή έλξη που να σε κάνει να παραβλέψεις μερικά από τα "ελαττώματα" του άλλου.

Μην είσαι φαντασμένος. Ίσως να έχεις λεφτά, να οδηγείς ένα ακριβό αμάξι και το ρολόι που φοράς να κόστισε έναν ολόκληρο μισθό. Δεν χρειάζεται όμως να τα αναφέρεις και να καυχιέσαι. Σε κανέναν δεν αρέσει να συναναστρέφεται με αλαζονικούς ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο η επιφανειακή εικόνα. Προσπάθησε να μιλάς για πιο ουσιαστικά θέματα.

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας