διακοπές διασκέδαση

Νο 762: Οι προηγούμενοι μήνες

Δευτέρα 12 Μαρτίου 201801:41Voltsek

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για το 2018, με μεγάλη καθυστέρηση. Ήρθε όμως μαζί με μία μεγάλη ανανέωση στο blog, όπως είναι εμφανές. Ελπίζω να αποτελέσει αφορμή για να γράφω πιο συχνά. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την νέα εμφάνιση.

Τι έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα που ήμουν απών; Αρκετά πράγματα. Ίσως το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι πήγα στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. Είχα ανάγκη να ξεφύγω και αυτό το ταξίδι ήταν ότι χρειαζόμουν. Ήταν μόνο για τρεις μέρες όμως πέρασα πραγματικά υπέροχα. Είδα φίλους, έκανα νέες γνωριμίες και γύρισα αρκετά στην πόλη.


Η πρωτοχρονιά αντιθέτως ήταν αρκετά ήσυχη και βαρετή. Οικογενειακά, με πολύ φαγητό και πολύ καθισιό. Τίποτα το ιδιαίτερο. Μέσα στον Ιανουάριο πάντως, πήραμε μία γεύση από χιόνια, έστω και για λίγο! Η φωτογραφία είναι από την Σιάτιστα, μία κωμόπολη κοντά στην πόλη μου. Γενικά, ήταν  ένας πολύ ήρεμος μήνας.


Τον Φεβρουάριο έκανα τρεις καινούργιες γνωριμίες. Η μία ήταν φιλική ενώ οι άλλες δύο ήταν στον ερωτικό τομέα, πολλά υποσχόμενες αρχικά αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Θα γράψω περισσότερα γι αυτό σε επόμενο post.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το ανανεωμένο μπλοκ!!! Ελπίζω να γράφεις πιο συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το νέο στυλ του μπλογκ... Μπήκα μετά από καιρό και λέω "ουάου"! Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ όμορφη χρονιά και το 2018 να σου φέρει ό,τι δεν έφερε το 2017!
    -Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας